25/07/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një pensionist dhe disa fëmijë të mitur kanë grabitur një grua në Shkup

Një pensionist dhe disa fëmijë të mitur kanë grabitur një grua në Shkup

Policia dje ka arrestuar RB (74) nga Shkupi.

Ai dyshohet se gjatë ditës ka bindur tre të mitur nga Shuto Orizari për të kryer grabitje ndaj F.P. në shtëpinë e saj, gjatë së cilës fëmijët e shtëpisë vodhën para. Pensionisti i ka çuar fëmijët në shtëpi dhe i ka treguar se si të kryejnë krimin.

Pas vjedhjes, paratë i kanë ndarë si miq, një pjesë e të cilave janë gjetur dhe do t’i kthehen pronarit.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të dorëzohet një raport përkatës.

Të fundit