23/05/2024
11.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një pjesë e Tetovës pa rrymë përfshirë Spitalin dhe komunën

Një pjesë e Tetovës përfshirë edhe institucionet e rëndësishme si Spitali dhe Komuna e Tetovës kanë mbetur pa rrymë elektrike .

Sot mëngjesin e hershëm, Tetova është zgjuar pa rrymë një pjes e madhe  duke përfshirë Spitalin e Tetovës dhe Komunën janë pa rrymë. Komuna i ka lëshuar punëtorët ndërsa spitali punon në kushte ekstreme pa rrymë.
Nga EVN nuk kanë paralajmëruar, bizneset janë ankuar deri tek EVN ata thonë se lajmërimi ka qenë i publikuar në webfaqen e tyre.
Bizneset e vogla sapo kanë ndezur agregatët.

Të fundit