24/04/2024
8.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nuhiu rikthen në funksionet e tyre të vjetra 14 persona të nacionalitetit maqedon që Çulev i largoi

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se nga sot, përsëri janë kthyer në funksionet e tyre të vjetra, 14 persona udhëheqës në po aq njësi organizuese në ministri, që ishin në këto pozita para formimit të Qeverisë teknike, informon Zhurnal.

Në pozitat udhëheqëse rikthehen:

1 – Toni Jakimovski, Sasho Smileski, Marjan Kocev, Sllavko Jovanoski, Igor Karavilloski, Zllate Janevski, Tanço Projkovski, Stojançe Veliçkoviq, Dejan Andonov, Branko Trajanovski, Mitko Danevski, Llazo Vellkovski, Primisllav Dimovski dhe Marjan Zdravkovski.//Zhurnal.mk

Të fundit