24/05/2024
11.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Numri i shfrytëzuesve në transportin publik në Londër do të ulet për 85 për qind

Transporti publik në Londër do të duket shumë më ndryshe sesa para epidemisë, kur njerëzit do të kthehen në punë sepse numri i përdoruesve do të zvogëlohej për 85 për qind.

Autoritetet theksojnë se për shkak të masës së respektimit të distancës fizike, transporti urban i Londrës do të mund të përdoret nga 13 deri në 15 për qind të numrit të përgjithshëm të udhëtarëve në kushte normale.

Përdoruesit e transportit publik në Londër do të jenë 85 për qind më pak, madje edhe kur të gjitha automjetet janë në qarkullim, përfshirë edhe metronë dhe autobusët, njoftojnë mediat britanike. mb/

Të fundit