19/05/2024
19.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Orën policore e kanë shkelur 59 persona, ndërsa 46 prej tyre janë arrestuar

Gjatë 24 orëve të kaluara janë evidentuar se 59 persona në mbarë vendin nuk e kanë respektuar orën policore, 46 prej të cilëve janë arrestuar, ndërsa për të tjerët janë marrë informacionet dhe do të parashtrohen masat përkatëse.

Gjithashtu 28 persona kanë shkelur masën e mbajtjes së maskave mbrojtëse.

Në 24 orët e kaluara në territorin e mbarë vendit 96 personave iu është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 65 persona kanë nënshkruar deklaratën për vetizolim.

Të fundit