15/06/2024
13.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Osmani vendos udhëzuesin, ata që kanë MKartë prej sot do të mund të përdorin fast-track në aeroportet e Shkupit dhe Ohrit

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka njoftuar se bartësit e M-Kartës prej sot do të mund të përdorin të ashtuquajturën “fast-track” në aeroportin e SHkupit dhe Ohrit.

“Bartësit e M-Kartës nga sot me hyrjen në vend do të mund të përdorin fast-track në aeroportet e Shkupit dhe Ohrit. Kjo mundësi, e cila realizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme, paraqet një mirënjohje simbolike e punës dhe cilësisë së tyre, si dhe një falënderim për institucionet e shtetit tonë. Projekti MKarta paraqet rrjet të qytetarëve tanë në diasporë, të cilët dallohen jashtë vendit me ekspertizën dhe angazhimin e tyre, duke i bërë ata ambasadorë të vërtetë që përfaqësojnë Maqedoninë e Veriut në mënyrën më të mirë të mundshme. Deri më tani MKartë kanë marrë 69 qytetarë tanë, pjesëtarë të diasporës”, ka shkruar Osmani.

Të fundit