24/07/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Paralajmërimi i Mickoskit – Ja nga cili shtet i BE-së, pritet të jetë huamarrja prej 1 miliard eurosh

Huamarrja prej 1 miliard eurove e paralajmëruar nga mandatari Hristijan Mickoski do të jetë nga një shtete i BE-së.

Jo zyrtarisht Alsat mëson se Hungaria është shteti që do ti japë kredi Maqedonisë së Veriut. Por, askush këtë nuk e konfirmon, vetëm se në pyetjet e sektorit të biznesit thanë se kamata e interesit do të jetë 2,5%.

Nuk dihen as periudha e kthimit dhe kushtet tjera ndërshtetërore që do të përcaktohen ndërmjet Shkupit dhe Budapestit zyrtar.

Të fundit