13/04/2024
19.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pas 15 Korrikut, ndryshimi do vijë

Aktivitetet e sotme i vazhduam në fshatrat e Malësisë së Tetovës; Bozovcë, Veshallë, Brodec dhe Shipkovic. Biseduam me banorët e kësaj ane për problemet dhe hallet që i tangojnë në këtë vend të bukur malorë.
Më pas, vizituam edhe fshatin Dëbërc dhe Grupçin, ku shpalosëm platformën tonë të koalicionit “MUNDEMI”. Pas 15 Korrikut, ndryshimi do vijë, sepse #MUNDEMI.

Të fundit