12/04/2024
15 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pendarovski nënshkroi Dekretin për ndryshime në Ligjin për financimin e partive politike

Presidenti Stevo Pendarovski sot e nënshkroi Dekretin për shpalljen e Ligjin për ndryshime të Ligjit për financimin e partive politike.

Me këtë ligj mundësohet kthimi i mjeteve që u ndaluan në kushte të gjendjes së jashtëzakonshme për shkak të pasojave në menaxhimin e pasojave ekonomike dhe sociale nga kriza shëndetësore.

Pendarovski, njoftojnë nga kabineti i tij, pret që në të njëjtën mënyrë siç iu kthyen paratë partive politike do t’u kthehen edhe institucioneve të cilët kanë interes publik vital/Telegrafi/

Të fundit