24/04/2024
8.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pendarovski priti anëtarët e Qeverisë teknike, VMRO-DPMNE mungoi

Presidenti Stevo Pendarovski sonte pas përfundimit të seancës në Kuvend për zgjedhjen e Qeverisë teknike për zbatimin e zgjedhjeve për deputetë,
ai priti në kabinetin e tij anëtarët e përbërjes së re të Qeverisë.

Presidenti Pendarovski anëtarëve të qeverisë u uroi punë efikase dhe realizim të suksesshëm të zgjedhjeve të ardhshme parlamentare.

Anëtarët e zgjedhur të VMRO-DPMNE-së munguan.

Të fundit