25/07/2024
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

PËRFUNDON RINDËRTIMI I PISTËS NË AEROPORTIN E SHKUPIT, NGA ORA 17:00 NORMALIZIMI I FLUTURIMEVE

FacebookTwitterMessengerViberWhatsAppShare
“TAV Maqedonia” sot do të përfundojë rikonstruksionin e pistës në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit dhe nga ora 17:00 do të fillojnë të kryhen fluturimet gjatë gjithë ditës.

Punimet e ndërtimit në pistë kanë nisur më 28 mars pas ndryshimit të orarit të fluturimeve, dmth. 2950 metra e gjatë dhe 45 metra e gjerë. .

Pista u rinovua për herë të parë që nga viti 1996, kur rindërtimi zgjati dy muaj e gjysmë, dhe më pas aeroporti u mbyll plotësisht dhe trafiku ajror u transferua në Aeroportin e Ohrit.

– Ky projekt i madh investues përfundon pas 62 ditë punimesh ndërtimore për rinovimin e asfaltit në pistën e aeroportit të Shkupit. Ne në TAV jemi të kënaqur dhe të bindur se përfundimi me sukses i një projekti të këtij lloji, për herë të parë që nga rindërtimi i pistës në vitin 1996, do të sigurojë një cilësi më të lartë të shërbimeve të aeroportit. Dëshirojmë të falenderojmë të gjithë palët e interesuara sepse e vlerësojmë shumë bashkëpunimin, mbështetjen dhe kontributin e tyre, tha Metin Batak, Drejtor i Përgjithshëm i TAV Maqedoni.

“TAV Macedonia” këshillon pasagjerët që rregullisht të monitorojnë dhe kontrollojnë faqet e internetit të linjave ajrore, për të parë ndryshimet më të fundit/të mundshme për fluturimet nga/për Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit.

Në faqen e internetit të aeroportit, në kategorinë “Fluturime” (Mbërritje/Nisje), informacioni për ndryshimet e mundshme në orarin e fluturimeve përditësohet rregullisht dhe në kohë reale, siç merr “TAV Macedonia” nga kompanitë ajrore.

Të fundit