29/02/2024
10.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pjesëtari i Grupit të Kumanovës ka komunikuar me Fatime Fetain

I dënuari për rastin “Lagja e trimave”, Shefqet Hallaqi ka komunikuar nga qelia e burgut përmes celularit me ish prokuroren speciale Fatime Fetai me 19 qershor te këtij viti. Prokurorja Fetai në seancën e sotme të rastit “Monstra” dorëzoi dosjen tek trupi gjykues, te cilën Hallaqi përmes aplikacionit whats up i kishte dërguar disa biseda të përgjuara telefonike që kane të bëjnë me rastin Monstra. Hallaqi i kishte thënë Fetait se dosjen e njëjte ia ka dërguar edhe El Chekes.Disa brej bisedave janë të Ali Ahmetit dhe personit N.N. si dhe mes Orce Kamçev dhe Olivera Trajkovskës.(Adnan Qaili/Alsat-M)

Të fundit