24/07/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Policia austriake kërkon nga MPB informacione shtesë për sulmuesin e vrarë me prejardhje nga Maqedonia e Veriut

Ministria e Punëve të Brendshme ka marrë kërkesë nga policia austriake për rastin e sulmuesit të vrarë në sulmin e mbrëmshëm terrorist në Vjenë, për të cilin mediat publikuan se është shqiptar nga Maqedonia e Veriut.

“Policia austriake përmes ‘Europol’ dorëzoi kërkesë për bashkëpunim dhe informacione rreth këtij rasti dhe nga Sektori për Bashkëpunim Ndërkombëtar Policor menjëherë u ndërmorën aktivitete”, thuhet në njoftimin e MPB-së së Maqedonisë.

Të fundit