23/05/2024
12.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Policja e Maqedonisë së Veriut rrezikon largimin nga puna, dyshohet se ka pranuar ryshfet

“E raportuara me datë 21.12.2022 rreth orës 12, ka kërkuar dhe ka marrë ryshfet (para) për të mos kryer një veprim zyrtar që ishte e detyruar ta kryente, pra të mos regjistronte të dëmtuarit (një shtetase greke dhe pasagjerin e saj) në sistemin e kontrollit të pasagjerëve dhe automjeteve, për daljen nga Republika e Maqedonisë së Veriut në Republikën e Greqisë”, njofton MPB.

Të fundit