16/07/2024
25.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pranë Negotinës: Arrestohet kontrabandisti i migrantëve nga Bogdanci

Policia dje në afërsi të stacionit hekurudhor në Negotinë ka arrestuar A.G.(39) nga Bogdanci.

Gjatë kontrollit në një automjet tip “Audi”, i cili drejtohej nga A.G. Janë gjetur 11 emigrantë nga Siria, katër prej tyre të mitur.

Më herët ai është vërejtur në rrugën rajonale Demir Kapi-Negotinë, afër fshatit Tremnik, por nuk është ndalur me veturën në sinjalizimin e një punonjësi policie dhe ka tentuar të largohet, por shumë shpejt është kapur dhe privuar nga puna. lirinë e tij.

A.G. është ndaluar në stacionin policor, vetura është konfiskuar dhe mërgimtarët janë vendosur në Qendrën e pritjes në Gjevgjeli.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, në koordinim me prokurorin publik ndaj tij do të bëhet kallëzim përkatës.

Të fundit