17/06/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Presidenti Stevo Pendarovski për vizitë pune në Shqipëri

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski të dielën, më 23 korrik do të qëndrojë për një vizitë pune njëditore në Republikën e Shqipërisë.

Pendarovski gjatë qëndrimit të tij në Shqipëri do të shoqërohet nga bashkëshortja e tij Elizabeta Gjorgievska, ndërsa vizita është me ftesë të presidentit të Shqipërisë Bajram Begaj.

Sipas agjendës, Pendarovski do të vizitojë komunat Pustec dhe Podgradec.

Të fundit