24/05/2024
10.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Prodhohen 12.379 MWh në ditën e kaluar dhe plotësohen tërësisht nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël

Prodhohen 12.379 MWh në ditën e kaluar dhe plotësohen tërësisht nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël

SHA EMV më 05.12.2022 prodhoi 12.379 MWh energji elektrike, duke plotësuar tërësisht nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël.

Në termoelektranat janë prodhuar 9.264 MWh, ndërsa në hidroelektranat dhe në Parkun e Erës Bogdanci janë prodhuar 3.115 MWh.

Ditën e kaluar përmes EVN Shitje janë furnizuar 3.350 MWh energji elektrike. Kjo është energji elektrike për spitale, kopshte për fëmijë, shkolla, ndërmarrje publike, kapacitete nga industria ushqimore dhe objekte të tjera infrastrukturore vitale në vend.

* Të dhënat janë marrë nga Raporti i SHA EMV për 05.12.2022.

Të fundit