21/07/2024
21 C
Tetovo

Të tjera lajme

Profesoresha Biljana Vankovska; Ju i dërgoni të përfaqësojnë vendin, ata hedhin flamurin

a e kuptoni? Ju i dërgoni të përfaqësojnë vendin, ata hedhin flamurin – se kanë shkuar të promovojnë veten! Fatmirësisht ai Eurovizion është zhurmë e rëndë dhe cirk gjeopolitik, ka shkruar në Facebook, profesoresha Biljana Vankovska.

Të fundit