18/05/2024
17 C
Tetovo

Të tjera lajme

Prokuroria Publike ngritë aktakuzë ndaj Zhan Mitrevit, rrezikon burg deri në 10 vite

Prokuroria Publike ka ngritur aktakuzë kundër kardiokirurgut Zhan Mitrev si person fizik, si dhe kundër spitalit të tij gjithashtu me emrin “Zhan Mitrev”, informon Zhurnal.

Sipas aktakuzës, bëhet fjalë për vepër penale “mashtrim” për çka parashihet burg prej 1 deri në 10 vite.

Siaps sqarimit të prokurores Iksra Haxhi Vasileva, janë fshehur fakte kyçe dhe në këtë mënyrë është shkaktuar huti te pacientët të cilët janë mjekuar në spital.

Qëllimi i Prokurorisë është dëshmia se i akuzuari, në këtë rast Zhan Mitrev ka tentuar t’i hutojë pacientët me qëllim përfitime ilegale./Zhurnal.mk

Të fundit