24/04/2024
8.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Promovim i librit “Legjislacioni bazik mbi antisemitizmin i Mbretërisë bullgare” – Përmbledhje dokumentesh

Departamenti për studimin dhe hulumtimin e Holokaustit pranë Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, me rastin e 77 vjetorit të deportimit të hebrenjve të Maqedonisë për në Treblinka, sot do ta promovojë librin “Legjislacioni bazik mbi antisemitizmin i Mbretërisë bullgare” – Përmbledhje dokumentesh, nga autorët Skender Asani, Nora Maliqi Zylali dhe Vllado Popovski.

Siç është paralajmëruar. fjalim përshëndetës do të kenë Talat Xhaferi – kryetar i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. .MIA

Të fundit