19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Publikohet monografia për aristin nevzat Bejtuli-Kica

 • Në Galerinë e Arteve Pamore në Tetovë sot është bërë promovimi i
  monografisë së artistit dhe profesorit universitar Nevzat Bejtuli-Kica.
  Me këtë rast, vetë artisti thotë se është një nder që I është bërë për
  krijimtarinë e tij mbi 20 vjeçare.
  Nevzat Kica
  Autori i monografisë profesori univeristar Salajdin SALIHU thotë se
  Nevzat Bejtuli është një artist I kompletuar.
  Deklarata Salajdin SALIHU
  Organizatore për këtë monografi është Galeria e Arteve Pamore në
  Tetovë e cila sipas drejtorit Ilir Kurtishi, I dedikohet një artisti që I ka
  dhënë shumë artit.
  Deklarata
  Të mërkurën në orën 19 edhe në mënyrë solemne do të hapet ekspozita
  personale e piktorit Nevzat Bejtuli-Kica.TV KOHA

Të fundit