26/05/2024
13.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qeveria e Maqedonisë zvogëlon fondin e ‘TVSH-ja ime, Dhurata ime’

Qeveria në mbledhjen e sotme dha urdhër për zvogëlimin e fondit të lojës shpërblese ‘TVSH-ja ime, Dhurata ime’.

Mjetet do të dërgohet në ndihmën dhe menaxhimin me coronavirusin, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ata i rekomandojnë Lotarisë së Maqedonisë së Veriut që 4.383.410.00 denarët t’i dorëzojë në llogarinë e hapur për donacion për epideminë.

Gjithashtu Qeveria obligoi Ministrinë e Financave, DHP-në dhe Lotarinë e Maqedonisë së Veriut të arrijnë draft-marrëveshje për organizimin e lojës shpërblyese ‘TVSH-ja ime, Dhurata ime’./Telegrafi/

Të fundit