27/05/2024
19 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qeveria siguroi 100 mijë maska mbrojtëse për qytetarët e Kumanovës, Prilepit dhe Tetovës

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka siguruar 100 mijë maska mbrojtëse për qytetarët e Kumanovës, Prilepit dhe Tetovës, kumtoi Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim (DMSH).

Drejtoria gjatë ditës së djeshme i shpërndau maskat që do t’u ndahen qytetarëve.

“Qytetarët e Maqedonisë së Veriut duhet t’i respektojnë masat për mbajtjen e maskave mbrojtëse, të respektohet distanca sociale dhe të mbahet higjiena personale”, apelojnë nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim. mb/

Të fundit