19/06/2024
28.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Radhë të gjata në vendkalimin kufitar “Bllacë”

Radhët e gjata që në mëngjesin e sotëm ka në vendkalimin kufitar “Bllacë”, që lidh Maqedoninë e Veriut me Kosovën, dhe se qytetarët thonë se ato tashmë janë bërë gjë e zakonshme.

Kolona të gjats u krijuan pasi që ka rënë sistemi i kontrollit të dokumenteve.Këtë e pohojnë vetë policët kufitar, duke shtuar se kjo po i ndodhë shpesh.

Kolonat në disa qindra metra u krijuan në të dyja anët e kufirit të Maqedonisë. Ndërkohë, në kufirin e Kosovës nuk ka aspak pritje, pasi që makinat i kalojnë shumë shpejt.

Lidhjet familjare të shumta mes qytetarëve të kësaj ane të kufirit me anën matanë janë të shumta dhe arsye shtesë për shtimin e vizitave në ditët e pushimit

Të fundit