21/04/2024
4.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Rametulla Kuçi :Vizitë pune në Bibliotekën Nacionale dhe Universitare të Kroacisë

Sot ishim për vizitë pune në Bibliotekën Nacionale dhe Universitare të Kroacisë ku me kolegen znj.Striçeviç nënshkruam një Memorandum Bashkëpunimi që në të ardhmen e afërt të zbatojmë disa nisma të përbashkëta me interes të përbashkët, të iniciojmë një shkëmbim më intensiv të dokumenteve, shkëmbimin e përvojave lidhur me shfrytëzimin e fondeve të BE-se të cilat ofrojnë mbështetje dhe zhvillim të veprimtarisë bibliotekare.TV KOHA

Të fundit