25/07/2024
17.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Redaksia Flaka, Drejtues editorial, Driton Zenku; 30 vite televizioni Koha, Urime!

30 vite Televizioni Koha. Një jubile i jashtëzakonshëm që flet shumë. Është një nga televizionet e para private në hapësirën shqiptare që u zhvillua dhe i rezistoj kohës.

Ishte viti 1993, Kosova nuk po merrte frymë nga pushteti i egër serb, Shqipëria kalonte tranzicionin më delikat, kur në etër u shfaq Televizioni Koha si lajmëtare e një epoke të re mediatike. Pishtare e medias së lirë.

Urime Mevaip Abdiu, Amir Abdiu, Argjend Abdiu. 100 vite nën udhëheqje të brezit të tretë.

Me urime të përzemërta: Redaksia Flaka,
Drejtues editorial, Driton Zenku

Të fundit