28/11/2023
4.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Regjim i veçantë komunikacioni nesër në Shkup për shkak të garës me biçikleta

Ministria e Punëve të Brendshme njofton opinionin se nesër (e shtunë), duke filluar nga ora 15:00, për shkak të mbajtjes së garës së biçikletave “Kupa e Qytetit të Shkupit 2023”, do të zbatohet regjim i veçantë i komunikacionit në zonën e qyteti i Shkupit.

Traseja e lëvizjes do të fillojë në rrugën Dimitrije Çupovski afër Porta “Maqedonia”, drejt rrugës 11 Oktomvri në drejtim të objektit të Kuvendit deri në kryqëzimin me rrugën Filip Vtori Makedonski, pastaj u largua përgjatë rrugës Filip Vtori Makedonski deri në hyrje të Qendrës Tregtare të qytetit. pastaj kaloni poshtë Qendra tregtare e qytetit arrihet në Porta “Maqedonia”, ku vazhdoni drejt përgjatë rrugës Dimitrie Chupovski deri në kryqëzimin me rrugën Dame Gruev në Qendrën Tregtare Paloma Bianka dhe mbrapa përgjatë rrugës Dimitrie Chupovski deri në pozicionin e fillimit/mbarimit.

Për këto arsye, Njësia e Sigurisë në Trafikun Rrugor do të marrë masa për regjim të veçantë të qarkullimit, ku qarkullimi do të devijohet në rrugët përreth. Ministria e Brendshme apelon qytetarët që të respektojnë urdhrat e punonjësve të policisë në rrugët ku do të zhvillohet gara.transmeton Tv Koha

Të fundit