24/05/2024
13.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Regjimi orari kohor në Bulevardin Metropolitan Teodosij Gologanov të dielën

JP Rrugët dhe Rrugët Shkupi njofton se të dielën (19.03.2023) në bulevardin Metropolitan Teodosij Gologanov, nga kryqëzimi me bulevardin Shën Kliment Ohridski deri te rrethrrotullimi afër Kishës Katolike, qarkullimi do të vazhdojë sipas regjimit të vendosur përkohësisht.

– Regjimi kohor është futur për shkak të aktiviteteve për shënimin e sinjalizimit horizontal që aplikohet pas përfundimit të aktiviteteve ndërtimore për rikonstruksionin e bulevardit në periudhën prej orës 07:00 deri në ora 19:00, njoftojnë JP Rrugët dhe rrugët Shkup.

Nga aty apelojnë që të gjithë përdoruesit e rrugës t’i përmbahen regjimit të caktuar përkohësisht të qarkullimit.

Të fundit