09/12/2023
3.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Reka nga takimet në Veles dhe Jabollçishtë: Më 21 prill dëshmoni se nuk jeni statistikë

Kandidati për president, Prof. Blerim Reka, mbrëm vazhdoi fushatën e tij në Veles dhe në fshtatin
Jablloçishtë të poshtme dhe të epërme, ku u takua me qytetarë.


Gjatë takimeve, Prof. Blerim Reka, me qytetarët diskutoi për korrupsionin, nepotimzmin dhe krimin e
organizuar si shkak për humbjen e besimit të qytetarëve në shtetin dhe shpërnguljet masive.


“Vetëm sundimi i ligjit në një Republikë të vërtetë do çrrënjosë qeverisjen e oligarkëve dhe do të kthejë
qeverisjen bazuar në llogaridhënie. Fati i këtij populli, nuk mund të mbetet peng i fatit të një individi po
kushdo qoftë ai”, u shprehë Reka.

Të fundit