17/06/2024
25.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Rritje të pagës për 10 për qind për të punësuarit në MPB dhe regres për pushim vjetor prej 10.000 denarë

Më një tetor të gjithë të punësuarve në Ministrinë e Punëve të Brendshme do t’u rritet paga për 10 për qind dhe deri në fund të vitit  regres për pushim vjetor prej 10.000 denarë për secilin nëpunës të policisë, theksoi ministri. Oliver Spasovski, në profilin e tij në Fejsbuk..

“Gjithmonë kur besoni në të njëjtin qëllim, duhet të gjeni zgjidhje. Njëra apo tjetra duhet të jetë zgjidhja që do të jetë në interes të anëtarëve të Sindikatës së Policisë së Maqedonisë, por edhe të të gjithë të punësuarve në Ministrinë e Punëve të Brendshme”, shkruan Spasovski.

Ai thekson se përmes dialogut kanë arritur  një zgjidhje në interes së anëtarëve të SPM dhe të të gjithë të punësuarve në MPB.

Të fundit