19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sali :Është siguruar rrymë dhe nxemje për institucionet shëndetësore

 • Ministri i Shëndetësisë Bekim Sali siguroi edhe njëherë se edhe përkundër krizës
  energjetike, institucionet shëndetësore nuk do të kenë problem me furnizimin me
  rrymë elektrike dhe nxemje.Ai tha se në këtë drejtim qytetarët duhet të jenë të qetë,
  kurse apeloi deri tek drejtorët e Spitalieve dhe institucioneve shëndetësore, si dhe
  të gjithë puntorët shëndetësorë që të përkushtohen më shumë për kursim të
  energjisë elektrike.TV KOHA

Të fundit