27/05/2024
18.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sanksionohen “garues të egër” në rrugët e Shkupit

Sektori për Çështje të Trafiku pranë Byrosë për Siguri Publike në koordinim me Departamentin për Siguri në Trafikun Rrugor pranë Sektorit për punë të Brendshme nga pra 07.00 deri në orën 24.00 ka zbatuar aksion të kontrollit për zbulimin e shoferëve të motorëve të cilët organizojnë dhe marrin pjesë në “gara të egra” në rajonin e Shkupit.

“Në këtë rast janë marrë katër motoçikleta të cilat do të dërgohen në kontroll të jashtëzakonshëm teknik për shkak të kontrollit të saktësisë teknike dhe frekuentimit të zhurmës”, kumtuan nga MPB-ja. ar/

Të fundit