03/03/2024
7.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Vazhdojnë kërkimet pas të riut që u zhduk në ujërat e Liqenit të Prespës

Kërkimet për të miturin i cili u zhduk në Liqenin e Prespës ka vazhduar në orët e hershme të mëngjesit dhe do të zgjat deri në gjetjen e tij.

Për shkak të kushteve të motit, dje kërkimet janë ndërpre përkohësisht.

Në stacionin e policisë në Resnjë pardje në ora 18:18 nga Ndihma e shpejtë mjekësore është lajmëruar se në lagjen turistike “Pretor” në ujërat e Liqenit të Prespës është zhdukur një 16 vjeçar nga Resnja. fab/

Të fundit