25/04/2024
7.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Seanca të dy komisioneve parlamentare, nesër seanca e parë plenare e vitit

Deputetët prej sot kthehen në punë pas festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve. Për sot janë caktuar seanca të dy komisioneve parlamentare, ndërsa nesër duhet të mbahet seanca e parë plenare këtë vit. Sot pritet të bëhet koordinimi i rregullt i kryetarit të Kuvendit me koordinatorët e grupeve parlamentare.

Seancë për sot është paraparë të mbaj Këshilli Nacional për Integrim Evropian dhe Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri.

Të fundit