25/04/2024
7.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Për shkak të mjegullës është zvogëluar dukshmëria afër Demir Kapisë

Dukshmëri të zvogëluar nga 50 deri në 100 metra për shkak të mjegullës ka afër Demir Kapisë, informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM).

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata. Intensiteti i qarkullimit në akset jashtë zonave urbane është mesatar. Në pikat kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

Të fundit