22/07/2024
20.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shërbimi I merimangës ka marrë 4432 vetura në vitin 2022

  • Sektori i Punëve të Brendshme Tetovë në vazhdimësi ndërmerr një sërë masash dhe aktivitetesh për rregull dhe siguri më të madhe me parkingjet në Tetovë. Dje janë sanksionuar 17 automjete të parkuara në mënyrë të paligjshme, dhe janë marrë “shërbimi i merimangës” së Tetovës, kryesisht në të ashtuquajturat “rende të dy$shta”, të cilat pengonin lëvizjen normale të përdoruesve të tjerë të rrugës,veçanërisht në zonën qendrore të qytetit.Vitin e kaluar 2022, numri i përgjithshëm i mjeteve të ngritura ishte 4432 ose tre herë më shumë krahasuar me një vit më parë, për të përmirësuar sigurinë e përgjithshme të tra$kut në qytet. Aktivitete të tilla vazhdojnë me ritme të pandërprera edhe këtë vit, sidomos në rrugët “Ilinden”, “Blagoja Toska”, “Iliria” e të tjera, të cilat janë edhe më të frekuentuara në qytet.Sektori i Punëve të Brendshme Tetovë apelon drejtuesit e mjeteve që automjetet e tyre të parkohen gjithmonë në vendet e caktuara për atë qëllim dhe jo në zonën e udhëkryqeve, në trotuare, në hapësira të gjelbra etj. Sepse, në të kundërtën, do të përballen me sanksionet dhe gjobat e parapara me ligj, të cilat për këtë lloj kundërvajtjeje në komunikacion variojnë nga 45 deri në 180 euro në denarë, varësisht se ku dhe si është lënë automjeti.TV KOHA

Të fundit