25/07/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shkolla për gjuhë të huaja Neting përmes një aktiviteti dje ka shënuar ditën e Evropës në shehsin Iliria në Tetovë(video)

Shkolla për gjuhë të huaja Neting përmes një aktiviteti ka shënuar ditën e Evropës në shehsin Iliria në Tetovë.

Nxënës të kësaj shkolle, kanë ekspozuar ushqime tradicionale dhe të tjera, kurse mjetet do të jenë të destinuara për qëllime humanitare.

Organizatorët theksuan se ky aktivitet është simbolik që edhe fëmijët të fillojnë të merren me aktivitete pas një kohe të gjatë të pandemisë.

Dita e Fitores mbi Fashizmin dhe Dita e Evropës u shënuan me shumë aktivitete të ndryshme në mbarë vendin./Tv Koha/

Të fundit