19/05/2024
15.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

SHPALLJE PËR PUNSIME: KEMI DISA VENDE PUNE PËR JU NË KOMPANIN TONË GERMAN PURE AIR

PURE AIR po kërkon 15 Agjentë/e të shitjes që t’i bashkohet ekipit tonë në Tetovë dhe Gostivar

Ne ofrojmë:

-Pagë atraktive me standard Evropiane dhe bonuse: (të hyra deri 1000 euro)

-Orar shumë të përshtatshëm , vetëm 3 orë në ditë  (18 h-21 h)

-Ambient cilësor pune & ekip bashkëpunues;

-Trajnime dhe Licencime

-Mundësi avansimi dhe zhvillim në karierë

-Udhëtime  të rregullta seminarike në Evropë

-Punë atraktive ,e paparë ndonjëher

Nëse je person dinamik

Posedon patent shofer

Veturë në shërbim

Ciftet kan përparsi (Mashkull- Femër)

NUK KA NEVOJË PËR EXPERIENCË PUNE

Ke dëshirë ti bashkohesh një ekipi energjik dhe një kompanie ndërkombëtare ,dërgoje CV-në me subject për pozitën përkatëse (Ju lutemi të cekni pozitën për të cilën aplikoni )

Email; [email protected]

Tel; 070 /964-412

Vendet janë të limituara andaj aplikoni sa më parë

Të fundit