25/06/2024
23.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shpenzimet rrugore të deputetëve në rend dite të Komisionit Anti-korrupsion

Analiza e shpenzimeve rrugore të deputetëve për periudhën 2016-2019 është rend dite të Komisionit Anti-korrupsion.

Pika e dytë në këtë mbledhje është veprimi në lëndë konkrete
Gjatë ditës së djeshme, kryetarja e Komisionit Anti-korrupsion deklaroi se do të vëzhgohet çdo keqpërdorim të hapësirave institucionale, automjet zyrtar dhe punësim në administratë gjatë periudhës së fushatës së zgjedhjeve të parakohshme kuvendare.njofton Telegrafi Maqedoni.

Sipas saj, nisja e projekteve duke përdorur lopatën, vozitja e automjeteve nëpër fushatë nuk do të ndalen, por do të ndiqen dhe do të gjobohen bashkërisht bashkërisht me platformën nga shoqata qytetare. Ajo bën thirrje që në këto aktivitete të përfshihen të gjithë qytetarët.

Të fundit