25/04/2024
7.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shtetasit e Maqedonisë prej sot në Bullgari mund të udhëtojnë pa certifikatë vaksinimi

Bullgaria nga dita e sotme nuk do të kërkoj certifikata digjitale të vaksinimit për Covid-19 nga qytetarët e Maqedonisë së Veriut dhe të disa shteteve tjera që hyjnë në territorin bullgar.

Universiteti i Tetovës

Sipas njoftimit, personat që vijnë nga Republika e Maqedonisë së Veriut, Turqia, Rumania, Serbia, Hungaria, Polonia, Republika Çeke, Sllovakia, Izraeli dhe Egjipti kur hyjnë në Bullgari nuk u kërkohet më certifikata dixhitale Covid.

Vendimi është marrë nga ministrja bullgare e shëndetësisë, Asena Serbezova, me urdhër të lëshuar nga dita e djeshme.

Përveç Bullgarisë, edhe Greqia ka paralajmëruar masa të reja në kufi për shtetasit e huaj

Të fundit