15/06/2024
17.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sipas masave të reja, do të lejohet organizimi i eventeve dhe ngjarjeve

Në përputhje me masat e reja të propozuar që pritet të hyjnë në fuqi nga dita e mërkurë pasi që të miratohen nga Qeveria, ku do të zvogëlohet ora policore dhe e njëjta do të fillojë nga ora 24:00 dhe do të zgjasë deri në ora 05:00 të mëngjesit.

Gjithashtu do të hapen edhe qendrat e fitnesit si dhe objektet hotelierike do të mund të punojnë deri në ora 23:30.

Do të lejohet edhe organizimi i eventeve dhe ngjarjeve, por të mbahen sipas protokolleve përkatëse, me plotësimin e 30 për qind të kapacitetit të hapësirës së mbyllur, ndërsa të rritet edhe numri i fëmijëve të cilët mund të përkujdesen në një grup nëpër kopshte, gjegjësisht prej 15 në 20 fëmijë.

Të fundit