20/05/2024
17.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot çmime të reja të derivateve të naftës

Në bursën e Londrës nafta sot ka lëvizur me çmimin 75 dollarë për fuçi të tipit Brent, tregojnë të dhënat e fundit.

Komisioni Rregullator Energjetik në Maqedoninë e Veriut pritet të konfirmojë sot çmimet e reja të karburanteve.

Këto janë çmimet aktuale të benzinës dhe naftës:

EUROSUPER BS – 95 80,5 den/litër;
EURODIZEL BS (D-E V) 69 den/litër;
EUROSUPER BS – 98 82,5 den/litër.

Të fundit