23/04/2024
6.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot ka ndruar jetë zjarrfikësi nga Tetova Skender Idrizi

Me pikëllim dhe dhimbje të thellë morëm lajmin se kolegu ynë Skender Idrizi pas një sëmundje të rëndë ka ndëruar jetë.
Skenderi ka qenë një kolegë i mrekullueshëm dhe një njeri i dashur.
Në emër të të gjithë zjarrfikësve të Tetovës shprehim ngushllime tek familja Idrizi për humbjen e njeriut më të dashur të tyre.
Qofsh i xhenetit kolegu ynë Skender! TV KOHA

Të fundit