24/04/2024
15.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot mbahet mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së, ja çfarë pritet të ndodhë

Sot me fillim nga ora 13:00, pritet të nis mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së, ku pritet të bëhet konstituimi i Kryesisë së Këshillit të Përgjithshëm, zgjedhjen e Këshillit Mbikëqyrës të Këshillit të Përgjithshëm, shpalljen e zgjedhjeve në degët e forumit rinor, si dhe në këshillat vendor dhe degët e Bashkimit Demokratik për Integrim.

Të fundit