24/07/2024
27.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot në Tetovë u hap Njësisa Projektuese për Implementimin e Projekteve për Çështjen e Romëve

Planifikohet sekor I veçantë komunal për komunitetin rom
Një nga qëllimet strategjike të Komunë së Tetovës është përmirësimi i
standardit jetësor i komunitetit rom dhe grupeve publike të
margjinalizuara në territorin e Komunës së Tetovës.Kështu tha kryetari I
komunës së Tetovës Bilall Kasami gjatë hapjes solemne të “Njësisë
Projektuese për Implementimin e Projekteve për Çështjen e Romëve dhe
Grupeve të tjera Shoqërore të Margjinalizuara në Komunën e Tetovës”.

Të fundit