23/05/2024
16.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot nisin punimet për ndërtimin e Korridorit 8, pikënisja nga Tetova drejt Gostivarit

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë dhe ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Bashkësive, Artan Grubi, sot, në pikëpagesën Tetovë-Gostivar, do të merr pjesë në fillimin e punëve për ndërtimin e Korridorit 8.

Grubi do të shoqërohet nga ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski dhe drejtori i Ndërmarrjes publike për rrugë shtetërore, Ejup Rrustemi.

Flaka do të sjellë transmetim të drejtpërdrejt nga fillimi i punimeve në faqen zyrtare në Facebook.

Të fundit