18/06/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot protestë para MASH-it

Sot, 20 shkurt 2021 para Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës do të protestojë anëtarë të Sindikatës së Pavarur për Arsim dhe Shkencë.

Kjo protestë siç thuhet në njoftimin e Sindikatës, vjen pasi MASH u treguar e heshtur ndaj kërkesave të tyre.

Kërkesat e tyre kanë të bëjnë me Konceptin e ri në arsim, pagat e arsimtarëve të jenë në përputhje me Marrëveshjen kolektive dhe të paguhet më së voni deri në datën 10 të muajit dhe kërkojnë pagesë të regresit të pushimit vjetër (k-15)./TV21

Të fundit