15/06/2024
22.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zbardhet vrasja në Strumicë, arrestohen dy të mitur

Sektori për Punë të Brendshme-Strumicë ka zbardhur vrasjen e D.M. 67 vjeçare në Strumicë dhe lidhur me këtë raste janë arrestuar dy persona të moshës së mitur. Më 19.02.2021 pas njohurive paraprake operative se në një shtëpi të Strumicë janë kryer vepra penale grabitje dhe dhunim, dhe në bazë të urdhrit gjyqësor nga Gjykata Themelore-Strumicë, është kryer bastisje në një shtëpi në rrugën “Ballkanska”, në Strumicë ku është gjetur r vdekur D.M. 67 vjeçare.

Janë ndërmarr të gjitha masat për zbardhjen e rastit dhe me urdhër të prokurorit publik është kryer obduksion ndaj trupit të pajetë dhe është konstatuar se vdekja ka ardhur si rezultat i dhunës, për shkak të ngufatjes.

Për shkak të dyshimi se janë kryerës të vepre penale “Vrasje”, fillimisht në Gjevgjeli është privuar nga liria i mituri i moshës 13 vjeçe dhe më pas në Strumicë një i mitur tjetër i moshës 14 vjeçe.

Të fundit