24/07/2024
27.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Spasovski: Të gjithë që janë të përfshirë në krim do të mbajnë përgjegjësi

“Të gjithë ata që janë të përfshirë në krim do të mbajnë përgjegjësi për çdo gjë që bëjnë, dhe policia e Maqedonisë është këtu dhe fuqishëm do të qëndrojë në margjinat e sigurisë”.

Këtë e tha ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski. Ndërsa lidhur me vrasjen e dyfishtë në Shkup, Spasovski tha se është e mundur që të bëhet fjalë për konfrontim brenda strukturës kriminale ose me grupe të tjera kriminale, të cilat do të duhet të konstatohen nga hetimi.

“Po kryejmë një aktivitet të gjerë operacional, të quajtur “Qyteti i sigurt” dhe ai aktivitet ka për qëllim pikërisht struktura të tilla kriminale. Gjithçka që ndërmarrim, marrim përsipër të parandalojmë reketimin, kërcënimet, shantazhet dhe shitjen e lëndëve narkotike dhe armëve në të gjithë qytetin. Për hir të qytetarëve, për hir të të gjithë atyre që meritojnë paqe dhe qetësi, policia vazhdon me aktivitetin e saj operativ”, tha Spasovski.

Ministri tha se mbështetësit e strukturave kriminale në të gjitha sferat e jetës shoqërore janë gjithnjë e më të zhgënjyer sepse policia nuk do të lejojë që dikush të amnistohet për krimin që ka bërë.

Të fundit