24/07/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Përkrahje buxhetore prej 80 milionë eurove nga BE-ja për ballafaqim me krizën energjetike

Në Qeveri mbahet ngjarje me rastin e përkrahjes buxhetore prej 80 milinë eurove nga Bashkimi Evropian për ballafaqim me krizën energjetike.

Janë paralajmëruar fjalime të kryeministrit Dimitar Kovaçevski, ambasadorit dhe shefit të Delegacionit të Bashkimit Evropian, Dejvid Gir, zëvendës kryeministrit për çështje evropiane, Bojan Mariçiq dhe të ministrave të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, të Financave Fatmir Besimi dhe të Punës dhe Politikës Sociale, Jovana Trençevska.

Të fundit